Teemaviikot 28.8.-15.10.: Agility

Elo-lokakuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä AGILITYN TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (28.8.-15.10.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, joiden avulla saat agilitytreeneihinne erinomaisia vinkkejä ja ohjeita. Teemaviikoilla keskitytään erityisesti perustaitojen kouluttamiseen mahdollisimman vahvoiksi. 

Teemaviikkoihin kuuluu mukaan loppupuolella myös yksi Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään joko suorassa videolähetyksessä tai etukäteen valmentajalta kysymyksiä videoaiheisiin liittyen. Q&A-kyselytunti järjestetään ti 15.10. alkaen klo 18.30. 

Huom. Q&A-kyselytunnin ajankohta on muuttunut alkuperäisesti ilmoitetusta.

Teemaviikkojen sisältö

Nämä teemaviikot ovat jatkoa 14.8. pidetylle Ajatellen agilityyn -luennolle, joka on edelleen katsottavissa jäsenten luentoarkistossa. Teemaviikoilla keskitytään laadukkaan agilityharjoittelun kehittämiseen ja vahvoihin lajitaitoihin sekä näytetään niiden kehittämiseen konkreettisia vinkkivideoita.

  • Uusi, syventävä noin 2 h teorialuento agilitystä keskittyen lajitaitojen kehittämiseen
  • Valmentajan vinkkivideoita 1-2 kpl/viikko eri harjoituksista lajitaitojen kehittämiseen. Kaikki teemat julkaistaan tarkemmin teemaviikkojen aloituksessa, mutta aiheina ovat mm. perustaitojen (hyppy, putki, takaakierto jne.) opettaminen vahvoiksi ohjaajan liikehäiriöistä, etäisyyksistä jne. riippumatta sekä myös haasteellisempien taitojen, kuten in-inin monipuolinen harjoittelu.
  • Q&A-kyselytunti, jossa pääset kysymään suoraan valmentajalta lisäkysymyksiä ja -vinkkejä

Agilityn laadukkaassa harjoittelussa ohjaaja hahmottaa, mitä koiran tarvitsee osata suoriutuakseen radan tehtävistä ja vielä tärkeämpänä, ymmärtää mikä koiraa ohjaa. Tällöin ohjaaja pystyy paremmin oivaltamaan, miksi koira toimii kuten toimii ja mitä pitäisi harjoitella, opettaa koiralle tai tehdä toisin, jotta osaaminen lisääntyisi.

Valmentajan esittely

Agilityn teemaviikoilla valmentajana toimii Lotta Lehtinen.

”Kiinnostukseni ja ammatillisen osaamiseni kohteena on urheileva koira kokonaisvaltaisesti. Olen koulutukseltani eläinfysioterapeutti ja hyppytekniikkakouluttaja, mutta valmennan vuosien kokemuksella myös agilityssä –  intohimonani koiran fysiikan ja sen taitojen sekä osaamisen kehittäminen vastaamaan lajien vaatimuksia. Pyrin kannustamaan koulutettaviani kohti edistymistä ja tekemään laadukkaasti oikeita asioita kussakin kehitysvaiheessa.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen vinkkivideoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän