Torstai 28.10.2021 klo 19-21 – Haistelu – kun nenä vie voiton

Vievätkö hajut voiton ohjaajasta harrastuskentällä tai kisoissa? Onko koiralla vaikeuksia keskittyä itse tekemiseen hajujen sijaan? 

Luennon sisältö

Tällä koiran nuuskimiseen keskittyvällä luennolla käsitellään mm. seuraavia teemoja ja näkökulmia:

  • Syyt: miksi koira haistelee?
  • Koska nuuskiminen on itsessään koiralle palkitsevaa, miten löytää parempi palkkio?
  • Miten nuuskimista voi tehdä sallitusti ja valjastaa koiralle palkkioksi?
  • Työkaluja ja vinkkejä treeneihin ja kisatilanteisiin

Luennoitsijan esittely

Luennoitsijana Pipa Pärssinen työskentelee opettajana nuoriso- ja aikuiskoulutuksen parissa Kannuksessa ”kennellinjalla” eläintenhoidon ja hyötykoirien kouluttamisen parissa. Hän toimii myös tottelevaisuuskokeiden tuomarina ja on suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon eläinten kouluttamisen osaamisalalta. Itse hän on aloittanut harrastamisen aikoinaan cockeri Minkin kanssa agilityssä ja myöhemmin myös tokossa. Sen jälkeen Pipalla on ollut sileäkarvaisia noutajia, joiden kanssa on kilpaillut monipuolisesti tokossa, agilityssä, PK-jäljellä, rally-tokossa, noutajien metsästyskokeissa sekä metsästyskoirien jäljestämiskokeissa sekä syksyisin koirat toimivat käytännön metsästyksessä. Kouluttamisen lisäksi Pipa on erityisen kiinnostunut eläinten käyttäytymisestä, luonteista, kognitioista, jalostuksesta jne.

Näin pääset mukaan!

  1. Pääset luennolle mukaan suoraan SporttiRakin etusivulta tapahtuman aloitusajankohtana (LIVE NYT!), kunhan olet kirjautunut jäsentunnuksillasi sisään. Jäsenyytesi tulee vain olla voimassa eikä sinun tarvitse ilmoittautua erikseen. Jäsenyytesi voimassaolon näet kirjautumalla jäsensivullesi. Mikäli sinulla ei ole jäsenyyttä, voit liittyä ja katseluoikeus alkaa heti.
  2. Mikäli et ehdi suoraan lähetykseen mukaan, voit katsoa luennon jälkikäteen jäsenten luentoarkistosta, jonne se ilmestyy automaattisesti heti luennon jälkeen.
  • Huom! Kirjaudu lähetyksen alkaessa heti Youtubessa sisälle Gmail-tunnuksillasi, niin voit esittää live chatin kautta suorassa lähetyksessä lisäkysymyksiä! Voit lähettää kysymyksiä myös SporttiRakin oman chatin kautta, mikäli sinulla ei ole Gmail-tunnuksia.

Käy tapahtumasivulla napauttamassa tämä tapahtuma suoraan kännykkäsi kalenteriin, niin se ei pääse unohtumaan!

SporttiRakin nettiluennot

SporttiRakin järjestämille nettiluennoille voit osallistua suoraan kotisohvalta käsin. Et tarvitse osallistumiseen muuta kuin pääsyn nettiin. Luennoitsijoina toimivat oman alansa huippuammattilaiset ja luentoja järjestetään 1-2 krt kuussa. Luennoille pääsy on vain jäsenille, jotka näkevät ne veloituksetta – myös tallenteina. Suorassa lähetyksessä luennoitsijalta on mahdollisuus kysyä live chatin kautta myös lisäkysymyksiä.


MAINOS

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän