SporttiRakin kahvilassa vieraana erityisesti kansallisissa pk-lajeissa menestynyt koiraurheilija ja tänä vuonna kirjan “Ennakoi. Nauti. Ohjaa. – Ja niin koirasi loistaa.” kirjoittanut Hanna Närhi. Tässä jaksossa pohditaan Hanna kanssa sitä, mikä auttaisi koiraharrastajia yltämään omaan parhaimpaansa koiransa kanssa, miten käsitellä kisajännitystä ja miten voisimme löytää koiraurheilussa osaamistamme kannattelevan “onnellisen röyhkeyden”. Mielenkiintoisia ja mukavia kuunteluhetkiä!

VINKKI! Tiistaina 1.11. on tulossa Hanna Närhen luentosarjan ensimmäinen osa “Koira suuri, ihminen pieni – teetä ja teoriaa” SporttiRakissa, jossa sukelletaan aihealueeseen entistä syvemmälle, ensin teoriassa ja myöhemmin käytännössä. Luennon voi kuunnella suorana tai tallenteena.

Podcast on tallennettu ke 5.10.2022

Katso videopodcast

Voit kuunnella juttutuokion myös pelkkänä äänitiedostona

Klikkaamalla kolmen pisteen ikonia oikeasta laidasta, voit ladata äänitiedoston myös suoraan laitteellesi.

SporttiRakin kahvila -videopodcastit

SporttiRakin kahvila on virtuaalikahvila, jossa julkaistaan uusi videopodcast joka perjantai klo 14. Kahvilassamme käy jutustelemassa ja haastateltavana mielenkiintoisia henkilöitä ja kuulemme heidän tarinoitaan koiraharrastamisesta ja koirista. Kaikki kahvilacastit ovat kuunneltavissa PRO-jäsenillemme podcast-arkistostamme.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän