Illat ovat jo kovin pimeitä, joten on aika kaivaa heijastimet esiin. Tykkään käyttää koiralla heijastinliiviä lenkeillä, vaikka monessa hihnassa ja pannassa jonkinlaiset heijastimet on. Olen todennut vain muutaman heijastinliivin istuvan koiralleni hyvin, joten olen tehnyt itse toisesta liivistä pari kopiota. Näin sain liiviin myös enemmän heijastavaa pintaa, sillä alkuperäisessä liivissä oli melko pienet heijastimet. Sain sekä hyvin istuvan että hyvin heijastavan liivin halvalla.

Ohjeet

Tässä karkeasti ohjeet. Riippuu paljon myös alkuperäisestä liivistä, miten siitä saa tehtyä samanlaisen uuden.

Tarvikkeet

– Vanha sopiva liivi
– Ihmisten heijastinliivi
– Kaavapaperia
– Ompelukone
– Ompelulankaa
– Nuppineuloja
– Kynä
– Sakset
– Tarranauhaa
– Vinonauhaa

Työvaiheet

  1. Piirrä kaavapaperille kaavat vanhaa liiviä apuna käyttäen, kannattaa laittaa liivi kaavapaperiin nuppineuloilla kiinni.
  2. Leikkaa kaavat irti, asettele ihmisten heijastinliivin päälle, laita nuppuneuloilla kiinni ja leikkaa.
  3. Ompele siksakkia kankaan reunaan tai ompele saumurilla reunat.
  4. Ompele vinonauhaa reunoihin, jotta lopputuloksesta tulee siisti ja kestävämpi.
  5. Ompele tarranauhat kiinni.

MAINOS
Olen Jenni Vantaalta. Koiria minulla on ollut viidentoista vuoden ajan. Ensimmäisen koiran kanssa keskityimme lähinnä näyttelyihin ja junior handleriin, mutta nykyisen bretonini kanssa olen tutustunut metsästykseen, tokoon, rally-tokoon, nose workiin sekä canicrossiin. Tällä hetkellä keskitymme lajeista eniten metsästykseen, rally-tokoon ja canicrossiin. Olen aina ollut kiinnostunut luonnossa liikkumisesta ja koirat ovat luonnollisesti päässeet aina mukaan retkeilemään.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän