Teemaviikot 27.5.-30.6.: Nosework

Touko-kesäkuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä NOSEWORK-VIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (27.5.-30.6.) julkaisemme viikoittain valmentajan vinkkivideoita harjoitteista, joiden avulla saat nosework-treeneihinne erinomaisia vinkkejä ja ohjeita. Nämä teemaviikot on tarkoitettu jo aiemmin noseworkiin tutustuneille ja harrastaneille. 

Teemaviikkoihin kuuluu mukaan loppupuolella myös yksi Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään joko suorassa videolähetyksessä tai etukäteen valmentajalta kysymyksiä videoaiheisiin liittyen. Q&A-kyselytunti järjestetään 17.6.

Teemaviikkojen sisältö

  • Noin 1 h teorialuento noseworkista ja hajutyöskentelystä (hajut, noseworkin säännöt)
  • Vinkkivideoita mm. seuraavista aiheista: tarkkuus/pistemäinen haju, yläpiilot, järjestelmällinen eteneminen, tyhjä seinä sekä kulmat.
  • Q&A-kyselytunti, jossa pääset kysymään suoraan valmentajalta lisäkysymyksiä ja -vinkkejä
  • Nämä teemaviikot on tarkoitettu jo aiemmin noseworkiin tutustuneille tai sitä harrastaneille

Valmentajan esittely

Noseworkin teemaviikoilla valmentajana toimii erityisesti hajuerotteluun ja noseworkiin erikoistuneen koirakoulu Vainuvoiman Elisa Reunanen.

“Koulutukseni tavoitteena on hajukoira, joka työskentelee motivoituneesti ja tekee etsintää itsenäisesti häiriötekijöistä välittämättä. Työskentelen niin ammattikäyttöön kuin harrastuksiin tähtäävien hajukoirien kanssa. Omien koirieni kanssa teen hajutyöskentelyn lisäksi pelastuskoiratoimintaa, ja vanhempi koirista toimii hälytysryhmäpelastuskoirana.”

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen vinkkivideoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän