Teemaviikot 23.7.-30.8.: Tokon korjaussarja

Heinä-elokuun aikana SporttiRakissa ovat käynnissä TOKON KORJAUSSARJA -TEEMAVIIKOT. Näiden teemaviikkojen aikana (23.7.-30.8.) julkaisemme viikoittain valmentaja Emmi Lavikan vinkkivideoita tokon eri liikkeiden hiomiseen ja ongelmien korjaamiseen. Teemaviikkoihin kuuluu aloitusluento sekä Q&A-kyselytuntilähetys, jossa pääset kysymään lisäneuvoja suorassa videolähetyksessä.

Huom! Teemaviikkojen aloitusluennon ajankohta on siirtynyt muutamalla päivällä eli to 23.7. -> ti 28.7.!

  • Nettiluento suorana lähetyksenä ti 28.7. klo 18-19.30
  • Q&A-kyselytunti suorana lähetyksenä to 27.8. klo 18-19.30

Teemaviikkojen sisältö

Näillä teemaviikoilla pureudutaan erilaisiin toko-liikkeiden ja koesuoritusten haastekohtiin ja niiden ratkomiseen. Samoista vinkeistä on hyötyä myös pk-tottiksen puolella.

  • Kapulan pito ja nouto: nätti pito, vauhti, palautus jne.
  • Seuraaminen: kuten oikea asento, oikea seuraamispaikka, kontakti, kesto jne.
  • Kaukokäskyt: hyvät asennot, nopeus, oikea reagointi jne.
  • Stopit: oikeat asennot, nopeus jne.
  • Ruutu ja eteenmeno: suoraan juokseminen jne.
  • Kisaongelmat: häiriöt, aktiivisuus, vire, fokus ohjaajaan, liikevälit, kehäänmeno

Valmentajan esittely

Teemaviikoilla valmentajana toimii Emmi Lavikka

Emmi Lavikka on eläinlääkäri ja intohimoinen koiraharrastaja. Hän on harrastanut arvokilpailutasolla tokoa, agilitya ja palveluskoiralajeja kolmen bordercollien kanssa, joiden kanssa Emmin menestys on ollut huikeaa vuosien varrella. “Sara” FI AVA FI AVA-H FI TVA FI KVA M-09 VK3 JK3 HK3 EK3 RTK4 BH AD Moonlight Mania’s Charisma, “Step” POHJ TVA FI TVA SE TVA DK TVA FI AVA SE AVA FI AVA-H SE AVA-H FI MVA FI KVA EK3 JK3 HK2 VK1 BH Wildmagpie’s Muffin ja “Fisu” PM-18 PM-17 M-19 M-18 FI KVA POHJ TVA FI TVA NO TVA SE TVA FI AVA FI AVA-H JK3 PAIM2 PPR1 BH Tending Piraya.

Fisu on PK-jäljen kaksinkertainen suomenmestari 2018-2019 (molempien vuosien paras tottisosuus), kaksinkertainen tokon Pohjoismaiden mestari, vuoden 2019 tokon SM-3 ja vuoden 2018 tokon SM-2.

Näin pääset katsomaan videot!

  1. Mikäli et ole vielä jäsen, liity ensin jäseneksi! Teemaviikkojen vinkkivideoihin on katseluoikeus vain PRO-jäsenillä ja ne ovat jäsenille ilmaisia.
  2. Pääset katsomaan videoita aina heti, kun ne julkaistaan ja voit katsoa niitä niin monta kertaa kuin haluat. Sinun tulee vain olla kirjautuneena sisään aktiivisilla jäsentunnuksillasi. Löydät teemaviikkojen vinkkivideot sivustomme PRO-sisällöistä, etusivulta sekä erikseen teemaviikkojen omalta sivulta.


SporttiRakin teemaviikot
SporttiRakin teemaviikot ovat helppo pääsy huippuvalmentajien oppiin. Julkaisemme kunkin teemaviikkojakson aikana noin 6-12 kpl vinkkivideoita samasta aihepiiristä, jotka on kuvattu vastuuvalmentajan kanssa varta vasten SporttiRakin PRO-jäsenille. Vinkkivideoiden avulla voit opetella asioita rauhassa kotona oman koirasi kanssa. Lisäksi teemaviikoille kuuluu Q&A-kyselytunti eli suora videolähetys, jossa jäsenillä on mahdollisuus kysyä live chatin kautta lisäkysymyksiä valmentajalta tai lähettää kysymykset jo etukäteen ja kuunnella vastaukset tallenteelta. Kaikilla PRO-jäsenillä on automaattisesti pääsy katsomaan kaikki teemaviikkojen materiaalit ilmaiseksi. Materiaalit jäävät katsottavaksi myös teemaviikkojen jälkeen.


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän