Home Koiran takit ja pannat SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

(9 tuotearviota)

122,90 157,90 

SporttiPalttoo koiran takki, väri harmaa-pinkki

Tuotetunnus (SKU): sporttipalttoo-harmaa-pinkki Osasto:

Kuvaus

SporttiPalttoo koiran sade-/kuoritakki (harmaa-pinkki)

SporttiPalttoo on loistava välikausitakki aktiivisille koirille etenkin sateisiin ja viimaisiin syys- ja kevätkeleihin, mutta myös lauhempiin talvikeleihin ja kesäsateisiin. SporttiPalttoo yhdistää  ProPalttoo-takin erinomaisiksi todetut huippuominaisuudet materiaaleista, muotoilusta ja mitoista lähtien, mutta vain ilman erillistä lämpötakin fleece-vuorta.
 • Käyttöolosuhteet (koirasta riippuen):
    • Plussasta pikkupakkasiin +10…-5°C
    • Plussa- tai nollakeleillä, kun koiran tulee pysyä kuivana, lämpimänä sekä tuulelta suojassa. (Paksuturkkisilla tai muuten hyvin lämminverisillä koirilla etenkin vapaasti liikkuessa jopa yli -10 asteen pakkasilla.)
 • Tärkeimmät ominaisuudet
    • Ihmisten aktiivi- ja extreme-urheiluun tarkoitettu huippulaadukas 100 % tuulenpitävä, vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä, joustava ja pehmeä monikerroksellinen tekninen materiaali, joka on testatuilta laboratorioarvoiltaan koirantakkimarkkinoiden ehdotonta eliittiä
    • Materiaali ei päästä kylmää ilmaa takin sisään, mutta hengittää ja pitää lämmön koirasi iholla juuri sopivana. Testattu sateen- ja tuulenpitäväksi myös vaativissa vuoristo-olosuhteissa.
    • Muotoilu, joka mahdollistaa maksimipeittävyyden lihaksistolle mutta silti täyden liikkuvuuden – koirasi liikkuu siis täysin vapaasti takki päällä.
    • Monikäyttöinen huppukaulus, jonka voi taittaa tai kiristää haluamaansa kohtaan tai  jopa kiristää korvien suojaksi
 • Kotimainen
    • 🇫🇮 100 % kotimainen suunnittelu ja valmistus Tampereella. Takki on SporttiRakille mallisuojattu ja sillä on Avainlippu sekä Design from Finland -merkki osoituksena täysin kotimaisesta valmistuksesta, suunnittelun laadusta ja vastuullisuudesta.

 

Kehitetty aktiivisille urheilukoirille! 

SporttiPalttoo on SporttiRakin kehittämä koiran kuoritakki, joka pitää koirasi lämpimänä, sateelta ja tuulelta suojassa, mutta hengittää ja antaa täydellisesti tilaa liikkua! Tämä takki on erinomainen syksyn ja kevään sadekeleille sekä talven koleisiin ja kosteisiin säihin. Hengittävyytensä ansiosta takkia voi käyttää hyvin myös kesällä sadetakkina.

Takin materiaali on äärimmäisen laadukas kalvorakenteinen tekninen kangas, joka mahdollistaa ulkoilun monipuolisissa sääolosuhteissa. Se pitää veden, tuulen ja kylmän ilman poissa koirasi iholta, mutta hengittää, jolloin lämpötila takin sisällä ei nouse liikaa, vaan pysyy miellyttävänä. Materiaali on koiralle lämmin, joustava ja pehmeäntuntuinen. Jouston, muotoilun ja materiaalin keveyden ansiosta tämä takki on koiralle lähes huomaamaton päällä.

Paitsi materiaaleiltaan takki on erittäin laadukas ja urheilullinen myös muotoilultaan. Malli on suunniteltu siten, että se istuu koiran päälle erinomaisesti ja peittää huolella kaikki tärkeät isot lihakset niin edessä kuin takanakin ja mahdollistaa myös edestä täyden liikkuvuuden. Mukavan pehmeässä materiaalissa on mukana myös jousto, minkä avulla takki mukautuu koirasi liikkeisiin vaivattomasti. 

Kaikki nämä ominaisuudet tekevät takin käytöstä koiralle erittäin miellyttävää. Tämä on takki, jonka koirasi itse valitsisi sateen- ja tuulensuojaksi! Tällä tuotekortilla näet asiakkaiden arvosteluja tuotteesta. Mikäli haluat nähdä tuotteesta käyttäjien kokemuksia ja suositteluja kuva- ja videomuodossa, etsi Instagramista tägillä #sporttipalttoo.

 

Näistä syistä koirasi valitsee SporttiPalttoon

  • Materiaalin tunne: Aina yhtä pehmeä, joustava ja huomaamaton, ei kahise tai pidä ääntä eikä kovetu paukkupakkasellakaan, eikä myöskään sähköistä. 
  • Liikkuminen takki päällä: Voi liikkua täysin vapaasti takki päällä, ei estä olkien tai lapojen liikettä ja joustaa aina mukana liikkeissä. Ei lähde koskaan kiertymään vaan pysyy paikallaan, vaikka koirasi piehtaroisi lumessa tai juoksisi kavereiden kanssa, joten takin korjailut riehakkaankin lenkin aikana voi unohtaa. SporttiPalttoon kangas on keveytensä ansiosta todella huomaamaton päällä. 
  • Joka säällä yhtä mukavasti: Kankaan hengittävyys päästää turhat höyryt pois, joten takki ei ole liian kuuma, vaan koirallasi on aina juuri sopivan lämmin. Silti koirasi pysyy lämpimänä liikkuessaan, jopa pakkaskeleissä. Koirasi pysyy aina kuivana, myös pahimmassa kaatosateessa tai räntäsateessa eikä kovinkaan tuuli pääse takista läpi. Voit suojata myös koiran koko niskan ja korvatkin tarvittaessa hupun avulla. Näin laadukas sateen- ja tuulenpitävyys ovat erityisen tärkeitä koirille, joilla on esimerkiksi selkä- tai lihasvammoja tai esimerkiksi iän mukanaan tuomia kropan haasteita tai tarvitsevat laadukasta lämmitystä ja säänpitävyyttä ennen urheilusuorituksia tai palautumisessa.

SporttiRakin #koiraurheilunilo®-mallistolle on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland -merkit, jotka kertovat vastuullisesta kotimaisesta valmistuksesta, käyttäjälähtöisestä ja laadukkaasta suunnittelusta sekä investoinnista suomalaiseen muotoiluosaamiseen ja työhön. 

Tekniset ominaisuudet

 • Päälikangas: Tekninen ja laboratoriotestattu italialainen Tekseries®-materiaali: tuulenpitävyys UNI EN ISO 9237 -standardin mukaisesti 100 %, vesipilariarvo vähintään 10 000 mm, hengittävyys ASTM E 96 BW -standardin mukaisesti 11 000 g/m2/24h
 • Tuotteen pehmeä ja joustava kangas on monikerroksellinen laboratoriotestattu Tekseries®, joka on 100 % tuulenpitävä, erinomaisesti vedenpitävä, lämmönpitävä, hengittävä. Materiaali on kehitetty ihmisten aktiivi- ja exreme-urheiluun vaihtuviin sääolosuhteisiin ja pitkäkestoisiin suorituksiin. Teknisessä kankaassa 14 % elastaania, mikä mahdollistaa jouston liikkeessä.
 • Huomioi, että koska kangas on pinnaltaan pehmeää ja joustavaa, se vaikuttaa kankaan mekaaniseen hankaussietokykyyn (esim. karheat valjaat takin päällä).
 • Laadukas ja erinomaisesti näkyvä heijastintere kulkee koko tuotteen ympäri varmistaen näkyvyyden joka suuntaan
 • Säädettävä kiinnitys vyötäröllä, hupun yläreunassa kiristysmahdollisuus, joustavat jalkaremmit
 • Sopii kaikenhäntäisille koirille, myös pystyhännille, hännäntyven kaarevan muotoilun ansiosta
 • Takin paino koosta riippuen – 55 cm koko noin 330 g
 • Konepestävä (hienopesu 30 astetta), ei huuhteluainetta eikä kuivausrumpua
 • #koiraurheilunilo-logo brodeerattuna vasemmalla
 • Väri: titaaniharmaa kangas turkoosein yksityiskohdin

Käyttö- ja pesuohje

Lataa käyttö- ja pesuohje

Mikä on sopiva koko? – Kokotiedot

Huomaathan nämä asiat valitessasi oikeaa kokoa!

 • Oikeaa kokoa valittaessa tärkein mitta on selän pituus niskasta hännäntyveen eli A-mitta: mittaa se niskan alimmasta kohdasta juuri hännäntyveen, ei yhtään yli
 • C-mitta on koiran rintakehän ympärys eli noin 5 cm etujalkojen takaa mitattu ympärysmitta. Taulukossa on ilmoitettu takin vyöosan mitta pienimmillään ja suurimmillaan tuosta kohdasta.
 • B-mitalla on merkitystä erityisesti raskasrakenteisimmilla ja/tai runsasturkkisilla koirilla, jotta kaulaosa on koiralle riittävän suuri.
 • Kun sovitat takkia koiran päälle, on tärkeää, että jalkaremmit ovat kiinnitettyinä, jolloin takaosa pysyy ryhdikkäästi paikoillaan myös liikkeessä eikä liu’u yhtään eteenpäin. Kangas joustaa noin 14 %, mikä mahdollistaa mukautumisen liikkeeseen.
 • Esimerkkitaulukon roduista voit saada suuntaa antavaa vihjettä sopivasta koosta. Tärkeintä on kuitenkin noudattaa alla olevan mittataulukon mittoja ja verrata omasta koirasta tarkasti mitattuja mittoja tuohon taulukkoon.
 • Huomaathan, että vaikka SporttiPalttoossa on täysin sama malli ja mitat kuin ProPalttoossa, se on ProPalttoota hieman väljempi, koska takissa ei ole erillistä sisävuorta viemässä sisämittaa kuten ProPalttoossa fleecevuoren osalta on.
 • ASIAKASPALVELUMME AUTTAA! Jotta saisit heti mahdollisimman oikeankokoisen takin koirallesi ja jotta paketteja kulkisi mahdollisimman ekologisesti vain yhteen suuntaan, otathan tarvittaessa yhteyttä asiakaspalveluumme, sieltä saa nopean avun oikean koon valintaan. Meidät tavoitat sivuston oikean alalaidan chatin kautta, vastaamme nopeasti lähes jokaisena vuorokauden aikana.

 

ProPalttoon ja SporttiPalttoon kokotaulukko

Näistä tiedät, että takki on oikeankokoinen koirallesi

Vain oikeankokoinen takki varmistaa sen, että takki toimii optimaalisesti juuri siten kun on suunniteltu. 


Maksa nyt, maksa myöhemmin tai pilko maksut Klarnalla!

Lisätiedot

Koko

25 cm, 30 cm, 35 cm, 40 cm, 45 cm, 50 cm, 55 cm, 60 cm, 65 cm, 70 cm, 75 cm

9 arviota tuotteelle SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-pinkki)

 1. Tiina Harju (varmistettu kirjoittaja)

  Ostin ensimmäisten joukossa kahdelle kääpiövillakoiralleni nämä takit. Nartulle harmaa-pinkin ja urokselle harmaa-turkoosin. Alunperin oli tarkoitus ostaa vain nartulle, sille on ollut todella vaikea löytää mitään syyskelien/alkutalven takkia joka oikeasti istuisi kunnolla sen päälle. Tähän mennessä kaikki mitä on kokeiltu, joko pyörivät sen päällä (saa jatkuvasti olla suoristamassa) tai sitten ne eivät muuten vain istu. ProPalttoo vakuutti jo sen verran, että uskalsin samantien hankkia tämänkin. Takki istui kerrasta sen päälle ja oli juuri oikean kokoinen: 30. Uroksella on käytössä koko 35 ja senkin kohdalla voin todeta istuuvuden olevan vähintään yhtä hyvä kuin ProPalttoossa.

  Ehdottomasti jokaisen euron ja sentin arvoinen. Kotimainen käsityö ja laadukas tuote, sen kyllä tuntee ja näkee.

 2. Riitta

  Makee väri takissa! Mukava kun tuo materiaali joustaa niin hyvin, varmaan on kiva koiran päällä eikä siihen tunnu tarttuvan karvat eikä lika mitenkään paljoa. Säätövarakin riitti hyvin omalle hoikalle koiralle. Pitääpä ehdottomasti harkita tuolle toisellekin!

 3. Sinikka P.

  Tässä takissa on aivan älyttömän hyvä istuvuus ja materiaali, senpä takia se on heittämällä paras takki ikinä! Ja se että takki todellakin pitää myös syyssateet poissa koiran iholta eikä mene vesi läpi vaikka onkin mahtavan kevyt!

 4. Taru (varmistettu kirjoittaja)

  Ihan huippu takki! Takki on ihanan joustava ja istuu hyvin meidän bc:lle. Myös vedenpitävyys on iso plussa. Hyvin peittää suurimmat lihasryhmät ja pitää koiran lämpimänä.
  Tilasin samalla myös ProPalttoon, johon olen myös ollut erittäin tyytyväinen.

 5. Tiina L.

  Enpä tiedä miten paljon tätä takkia kehuisin, en varmaankaan riittävästi kuitenkaan. 😀 Ihan nappiostos, harmittaa melkein että miksi tällaista ei ollut saatavilla vielä aiemman koirani kohdalla. Enpä todellakaan pitäisi koirallani enää mitään muuta takkia paitsi sitä vielä lämpimämpää versiota tästä takista sitten talvella. 🙂

 6. KaisuIsola

  SporttiRakin talvitakki on ollut meillä niin mieluinen ja istuva laatukampe, että haluttiin samaa mallia myös sade/syystakkikin. Ulkokankaan laatu käytössä on vaan niin loistava! Harmaa väri aluksi vierostutti, mutta onkin livenä ja päällä oikein nätti!

  Karvan puolesta koira kyllä tarkenee peruslenkit jne, mutta meillä takki on hommattu enemmänkin sade- ja tuulikelien lämppälenkeille sekä retkeilytarkoitukseen. Heti neitsytmatkalla saatiinkin kaatosadekuuro kansallispuistokierroksella niskaan ja takki testikäyttöön! Oltiin kuivin koirakko sillä reitillä ja laavutauolla 😀

  Mahakappaleen vyötärönympärys on meillä vähän liian suuri (bc narttu), mutta kiinnityssolki pitää takin silti nätisti ja hyvin paikallaan. Pitkä kaulus on ollut jo talvitakissa meidän lemppariominaisuus, joka lämmittää niska- ja lapa-alueen lihaksia hyvin! Takissa on valmiit jalkalenkit, joita ei retkeilytauoilla juuri käytetä, mutta ovat kätevät tuulessa, tunturissa ja esim. veneillessä.

  Takilla tarkenee pitkälle alkutalveen, ja jos alle laittaa ohuen fleeceloimen, vaikka ympäri vuoden. Todellakin joka pennin arvoinen ostos! <3

 7. Kukka T (varmistettu kirjoittaja)

  Hyvä istuvuus, suojaa juuri sopivasti tuulelta ja tuiskulta. Laadukkaasti tehty. Suosittelen!

 8. Minna (varmistettu kirjoittaja)

  Pehmeä, laadukas materiaali, ei kahise. Kotimaisuus plussaa. Takin alla koira pysyy kuivana, sade ei läpäise kangasta eikä kangas vety ja muutu painavaksi. Hyvä välikausitakki koleisiin sadepäiviin ja pikkupakkasille. Kaikilla neljällä koiralla omansa, värejä kun on neljä. Muut välikausitakit on jääneet SporttiPalttoon hankinnan jälkeen kaappiin!

 9. Maija P. (varmistettu kirjoittaja)

  Ostaessani tätä takkia hinta hieman hirvitti. Nyt kun takki on päässyt käyttöön, ei hinta enää harmita. Juuri viikonlopun kokeessa katselin, kun muut korjailivat koiriensa takkeja useaan otteeseen paremmin koiran päälle. Kaula-aukot jäi silti mielestäni kovin paljaiksi monissa takeissa eikä ne kovinkaan hyvin koirille istuneet. Eipä tarvinnut minun sporttipalttoota kertaakaan oikoa ja koira pysyi lämpimänä korvia myöden. Lisäksi takki pakkautuu melko pieneen tilaan. Vedenpitävyyttä en vielä ole päässyt testaamaan, mutta tuulessa ja tuiskussa toimii! Taidan laittaa tilaukseen myös paksumman propalttoon.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...

 • SporttiPalttoo koiran takki (harmaa-turkoosi)

  122,90 157,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • #koiraurheilunilo-panta (pinkki)

  29,90 32,90 
  Valitse vaihtoehdoista
 • ProPakki-koiraurheilulaukku (pinkki)

  185,00 
  Lisää ostoskoriin
 • ProPalttoo koiran takki (pinkki)

  132,90 168,90 
  Valitse vaihtoehdoista