Artikkelikuva: Oona Pesonen

SporttiRakin vuosi 2019 oli jälleen täynnä upeita artikkeleita ammattilaisilta ja harrastajilta, kymmeniä suoria nettiluentoja ja Q&A-kyselytunteja sekä valmentajien suosittuja vinkkivideoita koiraharrastajien iloksi. SporttiRakin sisältöselailut ylittivät ensimmäistä kertaa vuosittaisen yli miljoonan rajan! Kiitos tästä kaikille SporttiRakin vuodessa 2019 mukana olleille!

Mutta mitkä olivat sitten ne kaikista suosituimmat aiheet? Koostimme listan sisällöistä, jotka olivat ne kaikista katselluimmat ja luetuimmat vuoden aikana. Mukavia hetkiä tämän listan TOP-tykätyimpien parissa!

Luetuimmat artikkelit vuonna 2019

SporttiRakista löytyy nyt jo lähes 1000 ilmaisartikkelia kaikkien koiraharrastajien luettavaksi. Vuoden 2019 luetuimpien artikkeleiden joukossa oli vanhoja tuttuja artikkeleita pennun kotiutumisesta, lihashuollosta ja -vammoista ja rauhoittumisen taidosta, mutta luetuimpien listalle nousi myös uusi artikkeli viidestä harrastuskoiran tärkeimmästä perustaidosta. Nämä kaikki artikkelit pääset lukemaan suoraan alla olevasta listasta.

Katsotuimmat nettiluennot vuonna 2019

SporttiRakin vuoden 2019 luentovalikoima tarjosi jälleen parisenkymmentä uutta nettiluentoa katsottavaksi kattavasti eri harrastuslajeista sekä yleistiedosta koiriin ja koirien hyvinvointiin liittyen. Luennot sisältyvät jäsenille tarjottuun sisältöön (jäsenyydestä voit lukea lisää täältä). Niistä luennoista, jotka edelleen löytyvät jäsenarkistosta, katsotuimmat olivat:

Katsotuin Q&A-kyselytunti vuonna 2019

Kuukausittaiset eri valmentajien ja lajien Q&A-kyselytunnit tarjosivat mainion mahdollisuuden kysyä valmentajilta suoraan neuvoja ja vinkkejä. Q&A:t sisältyvät jäsenille tarjottuun sisältöön (jäsenyydestä voit lukea lisää täältä). Vuoden katsotuin kyselytunti oli:

Katsotuin vinkkivideo vuonna 2019

Vuonna 2019 aloitettiin myös valmentajien teemaviikot. Teemaviikoilla päästiin sukeltamaan tarkemmin aina yhden asian tai lajin kouluttamiseen mm. valmentajan vinkkivideoiden kautta. Teemaviikot sisältyvät jäsenille tarjottuun sisältöön (jäsenyydestä voit lukea lisää täältä). Vuoden katsotuin teemaviikkoihin liittyvä vinkkivideo oli:

Mitä muita jäsensisältöjä löytyy?


MAINOS
SporttiRakin toimitus kertoo, mitä koiraurheilumaailmassa tapahtuu juuri nyt.

Kommentoi

Kirjoita kommentti
Kirjoita nimesi tähän